Unelmavuoden tekijöille

Unelmavuoden tekijöille

Unelmavuoden tekijöille

Esiintyjäpankki 

Esiintyjäpankin kautta haemme esiintyjiä unelmavuoden eri tapahtumiin. Hakeutuminen esiintyjäpankkiin ei vielä sido kumpaakaan osapuolta, mutta helpottaa esiintyjäkartoitusta. Esiintyjille ei ole ikärajaa. Kulttuurin Unelmavuosi -hanke ostaa esitykset ostopalveluna. Ilmoita esityksen tiedot -kohdassa mahdollinen y-tunnus. Korvauksen suuruuteen vaikuttaa esityksen kesto ja tekijän tausta, onko kyseessä ammattilainen vai harrastaja. Jätä haku esiintyjäpankkiin alla olevasta linkistä.

Jätä hakemus

Kulttuurikahvila

Kulttuurikahviloiden esiintyjät on nyt valittu ja haku on suljettu.

Kulttuuritupsahdukset

Kulttuuritupsahdukset ovat pääsymaksuttomia, kaikille avoimia esityksiä, osallistavia työpajoja sekä eri taiteenlajien toteutuksia. Tarkoituksena on mahdollistaa luovan alan toimijoiden ammatillista työskentelyä ja oman osaamisen esilletuomista sekä luoda matalan kynnyksen kulttuurikokemuksia, jotka rohkaisevat ihmisiä jälleen kulttuurin sekä tapahtumien pariin. 

Uusi hakukierros vuodelle 2023 on auki 1.3.-14.4.2023. Haettavana on kymmenen 1 500 €:n toteutusta. Hakukriteerit ovat samat kuin aiemmin toteutuksen uutuusarvoa painottaen. Toisen kierroksen Kulttuuritupsahdusten toteutusaika on 1.8.-30.11.2023.

 

Katso tarkemmat hakuohjeet Jätä hakemus

Yhteystiedot

Projektipäällikkö
Anne Mujunen
anne.mujunen@joensuu.fi
puh. 050 470 9891

Hankekoordinaattori
Anna Maria Kupiainen
annamaria.kupiainen@joensuu.fi
puh. 050 303 5134