Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun Kulttuurin Unelmavuoden päätösjuhla

Joensuun Kulttuurin Unelmavuoden päätösjuhla

Joensuun Kulttuurin Unelmavuosi on päättymässä. Järjestämme hankkeen päätöstilaisuuden yhteistyössä Joensuun Virta Oy:n kanssa Joensuun kauppatorilla 31.12.2023 teemalla:

UNELMA ELÄÄ – KULTTUURIN UNELMAVUODEN PÄÄTTÄJÄISET

Ohjelma klo 17.00-18.00

  • Tilaisuuden avaus: juontaja Josa Stone
  • Kulttuurin Unelmavuoden tervehdys: kulttuurijohtaja Katriina Leppänen     
  • MC Sige X Da Hanski
  • Joensuun Tanssiopisto
  • Mardi Tickle        
  • Joensuun kaupungin uuden vuoden toivotus
  • Ilotulitus

MC Sige X Da Hanski on joensuulainen räppiduo, joka on toiminut vuodesta 2015 asti ja julkaissut yhdessä 2 kokopitkää albumia, kolme eepeetä ja yhden mixtapen. Viimeisimpinä näistä ovat Sisälle Sun Päähän EP joulukuulta 2022 ja Filosofit Ei Rakenna Teitä EP helmikuulta 2023. Duo tunnetaan erityisesti hyvästä lavaenergiasta ja menevästä livemeinigistään, jossa näkyy jo vuosien tuoma kokemus. Esiintymiskokemusta duolla on mm. Ilosaarirockista 2017, Joensuun torilavalta muutamaan otteeseen ja lukuisista tapahtumista Joensuussa ja ulkopaikkakunnilla vuosien ajalta.

Joensuun Tanssiopisto on Pohjois-Karjalan suurin ja monipuolisin tanssitaiteen perusopetusta antava tanssikoulu. Se tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille ammattitaitoista ja inspiroivaa tanssin opetusta. Joensuun Tanssiopistossa voi harrastaa tanssia omaksi iloksi tai tavoitteellisesti kohti tanssialan ammattiopintoja. Unelma elää -päätösjuhlassa esiintyy opiston edistyneimmät oppilaat eri katutanssilajeista.

Debyyttialbuminsa Colouring Book syyskuussa 2019 julkaisseen Mardi Ticklen musiikissa yhdistyy samaan aikaan jykevästi ja tanssittavasti glam rock sekä soul. Biiseissä on kuultavissa vaikutteita mm. Scissor Sistersiltä sekä Jamiroquailta. Omien biisien lisäksi keikoilla kuullaan parhaita bilebiisejä vuosien varrelta, aina Backstreet Boys:sta Tina Turneriin ja Haloo Helsingistä AC/DC:hen sekä Tehosekoittimeen.

TERVETULOA KOKO KAUPUNGIN YHTEISEEN JUHLAAN!