Публикатор

angle-left V!rtaa luoville aloille!

V!rtaa luoville aloille!

Kulttuurin unelmavuosi 2023 -hanke järjestää maksuttoman valmennuksen luoville aloille yhdessä Business Joensuun kanssa.

V!RTAA Luoville aloille -valmennus on erityisesti pienyritykselle ja luovan alan toimijoille sekä yhdistyksille sopiva paketti, jossa kolmessa iltapäivässä saadaan kirkastettua toimijoille uusi suunta ja konkreettiset toimenpiteet eteenpäin.
 
Valmennuksella haetaan sujuvampaa ja kannattavampaa yritystoimintaa käytännönläheisen tekemisen kautta. Valmennus toimii ”yrittäjän aikalisänä” ja tarjoaa ajan ja paikan pysähtyä arjen kiireen keskellä hetkeksi miettimään omaa tekemistä yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Valmennus on maksuton.
 
Tapaamme kolmena perättäisenä iltapäivänä klo 13:00 – 16:30. Lisäksi on lyhyt kahden tunnin seurantatapaaminen 3 kuukauden kuluttua.

Valmennusryhmä kootaan niin, että osallistujat ovat samantapaisten haasteiden äärellä olevia. Valmennuksessa keskustellaan luottamuksellisesti. Kilpailevaa toimintaa ei sijoiteta samoihin pienryhmiin.
 
Kaikkia valmentajiamme sitoo vaitiolovelvollisuus ja ryhmävalmennuksen alussa sovimme ryhmän jäsenten kesken luottamuksellisuuden pelisäännöistä. Jokainen voi kuitenkin itse valita minkä verran voi ja haluaa kertoa yrityksensä tilanteesta ja itsestään. Kannustamme avoimuuteen. Kokemuksemme mukaan se tuottaa työskentelyssä parhaan tuloksen.
 
Valmennuksessa tukenasi on myös laaja kattaus Business Joensuun yrityskehityksen asiantuntijoita (mm. kilpailutukset, hinnoittelu, tuotteistus, talous, digimarkkinointi, rekrytoinnit).

Vastaaviin Business Joensuun toteuttamiin valmennuksiin on tähän mennessä osallistunut yli 150 yrittäjää ja yrittäjät ovat olleet tyytyväisiä. Asteikolla nollasta kymppiin on palautteiden arvosanan keskiarvo tällä hetkellä yli 9.

Valmennus järjestetään Joensuun Tiedepuistolla seuraavasti:
 
Ti 18.4. klo 13.00 – 16.30
Ti 25.4. klo 13.00 – 16.30
Ti 2.5. klo 13.00 – 16.30
15.8. klo 14.30 – 16.30 (seurantatapaaminen 3kk päästä)
 
Miltäpä kuulostaisi, sopisiko V!RTAA -valmennus sinun tilanteeseesi?

Voit ilmoittautua mukaan tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/84945E62748FBDE2

Ilmoittautuminen on sitova ja tarkoitus on, että osallistut kaikkiin valmennuksiin. Ilmoittautuminen on mahdollista 11.4. klo 17.00 saakka.